Mifasol®

kryty dilatačných škár

Kryty dilatačných škár Mifasol®

Ponuka krytov dilatačných škár od spoločnosti CS patrí k najrozsiahlejším na svetovom trhu. Pri navrhovaní krytov, ich inovácii a výrobe sú využívané viac ako 40 ročné skúsenosti v tomto odbore. Záleží nám na tom, aby ste si pri rozhodovaní zvolili vždy ten správny kryt dilatácie a vyhli sa nevhodnej voľbe. Preto vám ponúkame asistenciu pri výbere ktoréhokoľvek z našich výrobkov. Pred časom sme systém dilatácií na tuzemský trh dodávali pod značkou Couvraneuf® [kuvranef], pre jednoduchšiu výslovnosť už v posledných rokoch nesie systém dilatačných krytov názov Mifasol®.

Kryty pre podlahové dilatácie do interiérov

Kryty dilatačných škár do interiérov sú navrhované podľa aplikácie (povrchové, zapustené) pre rôzne typy podlahových krytín – keramická dlažba, vinil, koberec ai ich vzájomné kombinácie. Sú určené pre nižšie zaťaženie, okrem technických zohľadňujú užívateľské požiadavky na dizajn, hygienu a údržbu. Dostupné v prevedeniach s pružným pásom, kovové kryty alebo kovové lišty.

V ponuke typové série Mifasol® GFS, GFT, W, APF.

Kryty pre podlahové dilatácie pre garáže a parkoviská

Kryty dilatačných škár s požiadavkami na vysoké záťaže v podmienkach parkovísk, skladov, logistických centier a dopravných uzlov. Odolávajúce intenzívnej dopravnej premávke, dažďu aj snehu. Kombinácia hliníkových profilov, príp. nereze a EPDM tesniacich pružných pásov sú zárukou spoľahlivosti a dlhej životnosti.

V ponuke typové série Mifasol® PDS, GFT, ZB, KP

Podlahové deliace systémy pre škáry v poteroch, obkladoch a dlažbách

Dilatačné podlahové deliace systémy Mifasol® ponúkajú funkčné a bezúdržbové riešenie pre všetky bežné dilatačné škáry v poteroch, obkladoch a dlažbách. odolávajú väčšine olejov, riedených kyselín a čistiacich prostriedkov. Profily pre tenkovrstvové lepenie, do maltového lôžka alebo pre rezané škáry.

V ponuke typové série Mifasol® JF, JF 30-50, JO 30, JSI, JFA, JFB

Univerzálne kryty pre podlahové dilatácie do interiérov a garáží

Sú určené pre objekty s vysokou záťažou, obchody a parkoviská, priemyselné a komerčné podlahy s prejazdom automobilov alebo manipulačných vozíkov. Napriek tomu môže byť aj kryt dilatácie zaujímavým doplnkom interiéru. Dostupné v prevedeniach s pružným pásom, kovové kryty alebo kovové lišty.

V ponuke typové série Mifasol® RLO, GFT, RLG, APFN, APF, W

Kryty pre seizmické podlahové dilatácie

Zapustené kryty dilatačných škár s dvojitým pružným pásom, vhodné pre sizmické pohyby. splývajú s povrchom podlahy, sú hladké, hygienické a dostatočne pevné, aby odolávali prepravovaným nákladom. Profily pre seizmické oblasti, ktoré preklenú veľké škáry a umožnia veľké pohyby. Dostupné v prevedeniach s pružným pásom.

V ponuke typové série Mifasol® GTP HD, DGTR, GTRD

Kryty dilatácií pre fasády, steny a stropy

Dizajn, vysoká kvalita a funkčnosť boli hlavnými kritériami pri vytváraní produktovej línie nástenných krytov dilatačných škár. Hodia sa k väčšine povrchových úprav stien a stropov a sú navrhnuté tak, aby nadväzovali na naše podlahové profily. Dostupné v prevedeniach s pružným pásom, narážacie hliníkové/PVC, kovové kryty alebo tesniace pásy.

V ponuke typové série Mifasol® FGFS, FWF, FWFP, FWS, SMN, AFW, W PVC, W Al, JDN